Reacties

Aan een praatje op straat heb ik zelfs een goede vriendin overgehouden
Saskia, verteller
‘Straotpraot’ brengt buurtbewoners dichter bij elkaar
Nina, student journalistiek
Een andere mevrouw schonk koffie in de pauze, ik dacht dat ze bij de locatie hoorde maar dat bleek niet zo na de pauze. Ik ging geïnspireerd naar huis.
Broeiplek
Eindelijk weer eens echt contact!
Buch, betrokken buurtbewoner
Mensen hebben zo weinig tijd voor elkaar, goed idee
Cees, gepensioneerd
‘Heel sympathiek initiatief! @Brugmanpraat is vandaag begonnen met het buurt- en burengesprek te stimuleren. #Zuilen
Harry op Twitter
Ik lig bijna letterlijk in een deuk! Hoe verzin je het, fantastisch, ik hoop je te mogen ontmoeten hier of daar! complimenten en dank
Ger-Ida, betrokken buurtbewoner
Ik neem een glimlach mee de dag in!
Jongeman (24)
Ik woon in Hoograven en groet vrijwel iedereen die ik tegenkom, jong en oud, welke afkomst dan ook. Je merkt dat bijna elke persoon dat waardeert. In zeker 25% van de gevallen mondt die groet uit in een leuk gesprek. Als je zo iemand dan een volgende keer tegenkomt, groet je elkaar als oude bekenden. Zo leuk en het kost helemaal niks.
Peter, DUIC
Wat is dit dan fijn Claudia en goed ook die vragen,
heel veel succes en ik wens je vele mooie ontmoetingen!
Onbekend
Wat ontzettend leuk dit initiatief! Ik merk vaak ook dat (oudere) mensen wel contact willen maar dat dit voor velen op een of andere manier niet zo makkelijk lukt. Neem zelf het initiatief met een glimlach, een groet en zie en sta open voor wat er gebeurt.
Wilhelmus, DUIC
Als sociaal makelaar van Mekaar richt ik me op het maken van slimme verbindingen dwars door alle lagen van de wijk. Samen met de wijkbewoners bouwen aan een (nóg) mooiere leefomgeving waarin voor iedereen een plekje is! Dat kan op vele manieren. Straotpraot is een leuk, en belangrijk initiatief om met wijkbewoners te praten over wat er nodig is in de wijk. Welke angsten er leven? Maar vooral welke leuke dingen er al gebeuren en welke ideeën er leven onder de bewoners van die dappere wijk aan de schone Vecht. Claudia’s innemendheid staat garant voor talloze mooie gesprekken die het waard zijn om gevoerd te gaan worden. Ik wens iedereen veel straotpraotgenot! 
Ed Lasseur
Het logo is van mijn hand. Straotpraot is een mooi en idealistisch project, toegankelijk en lokaal, zoals voor de bewoners van Zuilen, waar Claudia deel uit maakt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk; wie zou er niet samen willen werken met zo’n betrokken persoon?
Joyce Brouwer
Back To Top