Lucky Duck

De Verhalen

Lucky Duck

Home » Home » Lucky Duck
Ter hoge uitzondering zit ik vandaag met mijn klaptafel voor een winkel van een bevriend stel tijdens de Gay-Pride. Trekken er roze pakken, toeristen en een enkele travestiet voorbij.

Vangen! Roep ik en gooi een regenboogsnoepje’.‘Nee, bedankt zegt de strakke snitman in zijn beige kostuum en met een sterke geur van aftershave. ‘Snoep is troep’. Zijn gezicht strak in de plooi . (Niet het type mens welke ik doorgaans spreek).
Dieren? zegt hij, ik sla nog geen vlieg dood, zo gek ben ik op dieren, ik heb een eend als huisdier gehad. Die ging gewoon mee in mijn auto, als bijrijder, hij kwaakte er dan lustig op los’. Gezellig.
Een half uur later ken ik zijn gezondheidsproblemen en hoe hij zijn leven een aantal jaar geleden drastisch heeft veranderd na een ziekbed van zeven jaar. Weet ik meer over wat goede voeding is en is mijn nieuwsgierigheid aangewakkerd om een waterwinkel te bezoeken om de ‘grand crue van de waters’ te bewonderen is.

 
Op straat kan alles, en leer ik dat de mens een kleurrijk palet van diversiteit is, met recht een feestje waard! Lucky Duck.
Back To Top