Spring naar inhoud

Geluk?

Dat begint bij mij met tevreden zijn. Met dat doen waar je plezier in hebt'.

Ervaringsdeskundige op veel gebieden; armoede, eenzaamheid, verlies.
Een aantal jaar geleden kreeg ik de diagnose MS. Ik laat me hierdoor niet weerhouden om het leven , - binnen mijn mogelijkheden - , volop te leven. Zo zie ik de keerzijde en de kansen. Dat doen waar ik echt blij van word en wat energie geeft. Verschillig zijn en me inzetten voor een ander. Zo ga ik graag op pad met de driewielfiets, samen met mijn hond Sol en heb ik weer tijd voor een echt gesprek op straat. Wat van waarde is. Heb ik meer ruimte om te genieten van alle kleine zaken van het leven die ook volop de moeite waard zijn. Natuur, kunst, theater. De schoonheid van het leven. Rijke inspiratiebronnen, net als de vele (onbekende) mensen die ik op mijn weg ontmoet. Levens die allemaal hun eigen unieke klankkleur en vertelling hebben. De moeite waard om te horen en te zien.

Hieruit voortkomend bedenk en voer ik sociale projecten uit. Die origineel zijn een goed uitvoerbaar. In kader van welvaart voor iedereen. En een toegankelijke-, schone en menselijke leefomgeving.

Verder kom ik graag spreken over thema's als armoede, meedoen naar vermogen en eenzaamheid.

Claudia Brugman