Spring naar inhoud

Samenwerking

Samen kom je verder werkt voor mij. Straotpraot probeert altijd mensen en organisaties te verbinden. Al betaalt dit zich niet uit in geld. De waarde van meedoen en gul zijn naar elkaar kleurt de samenleving echt mooier. Of dat nu is door een locatie of andere organisatie in beeld te brengen. Zuilen kent heel veel mooie initiatieven; Oog voor Utrecht, De Dame, Buurthuis Zuilen, Buurthuis de Beatrix, SEB gebouw, netwerk Zuilen Deelt en zo verder.

Onderstaanden hebben Straotpraot op weg geholpen:

Ed Lasseur, sociaal makelaar bij Mekaar

Als sociaal makelaar van Mekaar richt ik me op het maken van slimme verbindingen dwars door alle lagen van de wijk. Samen met de wijkbewoners bouwen aan een (nóg) mooiere leefomgeving waarin voor iedereen een plekje is! Dat kan op vele manieren.

Straotpraot is een leuk, en belangrijk initiatief om met wijkbewoners te praten over wat er nodig is in de wijk. Welke angsten er leven? Maar vooral welke leuke dingen er al gebeuren en welke ideeën er leven onder de bewoners van die dappere wijk aan de schone Vecht.
Claudia's innemendheid staat garant voor talloze mooie gesprekken die het waard zijn om gevoerd te gaan worden. Ik wens iedereen veel straotpraotgenot! Dit project is volledig tot stand gekomen door steun van Mekaar Utrecht.
mekaar

Joyce-A-Brouwer

Joyce Brouwer, grafisch ontwerper

Het logo is van mijn hand. Straotpraot is een mooi en idealistisch project, toegankelijk en lokaal, zoals voor de bewoners van Zuilen, waar Claudia deel uit maakt. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk; wie zou er niet samen willen werken met zo’n betrokken persoon?
www.joycebrouwer.nl

Allemaal hartelijk bedankt!

En; Zuilens Magazine, Netunity BV, U in de wijk Zuilen, Cas Slagboom beeldmaker, wijkbureau Noord-West, Aart-Jan Voogd, Joris Louwes fotograaf. Alle praatjesmakers en buurtgenoten.

Deelname aan de Beursvloer Stichtse Vecht met Dank aan Autobedrijf Knoop te Breukelen.