Spring naar inhoud

Reacties

Saskia, verteller, Aan een praatje op straat heb ik zelfs een goede vriendin overgehouden

Nina, student journalistiek, ‘Straotproat’ brengt buurtbewoners dichter bij elkaar.

Broeiplek! Een andere mevrouw schonk koffie in de pauze, ik dacht dat ze bij de locatie hoorde maar dat bleek niet zo na de pauze. Ik ging geïnspireerd naar huis.

Buch, betrokken buurtbewoner, eindelijk weer eens echt contact!

Cees, gepensioneerd, Mensen hebben zo weinig tijd voor elkaar. Goed idee.

Harry op twitter, 'Heel sympathiek initiatief! @Brugmanpraat is vandaag begonnen met het buurt- en burengesprek te stimuleren. #Zuilen

Ger-Ida, betrokken buurtbewoner, Ik lig bijna letterlijk in een deuk!  Hoe verzin je het. Fantastisch. Ik hoop je te mogen ontmoeten hier of daar! Complimenten en dank.

Peter, DUIC, Ik woon in Hoograven en groet vrijwel iedereen die ik tegenkom, jong en oud, welke afkomst dan ook. Je merkt dat bijna elke persoon dat waardeert, In zeker 25% van de gevallen mondt die groet uit in een leuk gesprek. Als je zo iemand dan een volgende keer tegenkomt, groet je elkaar als oude bekenden. Zo leuk en het kost helemaal niks.

Jongeman 24, Ik neem een glimlach mee de dag in!

Wilhelmus, DUIC, Wat ontzettend leuk dit initiatief! Ik merk vaak ook dat (oudere) mensen wel contact willen maar dat dat voor velen op een of andere manier niet zo makkelijk lukt. Neem zelf het initiatief met een glimlach, een groet en zie en sta open voor wat er gebeurt.

Onbekend, Wat is dit dan fijn Claudia en goed ook die vragen. Heel veel succes en ik wens je vele mooie ontmoetingen!