Spring naar inhoud

Buurtgenoot verrassen?

D oe dan mee met de creatieve ontmoetingsmiddag.
Als het te koud is om de straat op te gaan zitten we namelijk niet stil. Dan kan jij deelnemen aan een leuke activiteit waar je aan de slag gaat met bekenden en onbekenden. Zo maken we samen de verbinding.

W at gaan we doen?
Kaarten maken, schrijven, plakken, knippen, creëren en voorzien van een tekst. Gek, mooi, eenvoudig het maakt niet uit. Iets wat jij de ander toewenst. Je hoeft echt geen knutselwonder te zijn om mee te doen. Alles kan. Die kaarten bezorgen we vervolgens in de wijk naar willekeur bij een buurtbewoner. Want contact maken kan op verschillende manieren en daar kan jij aan bijdragen. En dit alles onder het genot van een drankje met iets lekkers.

K osten?
Straotpraot betaalt dit buurtfeestje. Wil je iets doneren dan is dit van harte welkom. Hoeft niet, mag wel. Of je neemt zelf iets mee aan materiaal of om te delen.

W aar en wanneer?
Meestal in de winter bij een buurtlocatie. Er staat geen concrete datum gepland.
Aanvragen van deze activiteit is in overleg mogelijk. Vanaf zes deelnemers. Met koffie + thee en wat lekkers. Voor alle leeftijden en nationaliteiten, rolstoel en kindervriendelijk.

Neem contact op  of bel 06.290.879.45.

Of haal een gratis voorgedrukte kaart op bij onderstaande adressen.
Wees snel, want;

Op = Op

Buurthuis Zuilen,(receptie), Sint-Ludgerusstraat 251, Primera Wouters , Amsterdamsestraat 753 D, Buurtwerkkamer Top, Amsterdamsestraatweg, Bagel and Beans, Amsterdamsestraatweg 302, Buurthuis de Beatrix, Prinses Cristinalaan 295, Tabakszaak, Lessepstraat 59, Zimihc Zuilen, Vorstelijk complex, Wijkbureau Noord West, Amsterdamsestraatweg, Bioscoop hartloopercomplex (kaartenrek), Boni Zuilen, Amsterdamsestraatweg.

K aart gepost of ontvangen?

Laat een reactie achter.

Bij Bingo Fm. 13.50 Sonja, Lunchpakket.