Spring naar inhoud

Buurtgenoot verrassen?

LET OP - DEZE ACTIVITEIT IS NOG NIET ZEKER AANGEZIEN HET ORANJEFONDS ALLEEN STICHTINGEN FINANCIEEL ONDERSTEUND> STRAOTPRAOT ZOEKT NOG NAAR OPLOSSINGEN.
D oe dan mee met de creatieve ontmoetingsmiddag. Kom dan naar de Oranje Doet activiteit van Straotpraot. Neem deel! Ontmoet je (on)bekende buur.

W at gaan we doen?
Kaarten maken. Schrijven, plakken, knippen. Gek, mooi, eenvoudig, het maakt niet uit. Als het maar iets positiefs is.

Je hoeft echt geen knutselwonder te zijn om mee te doen. Het gaat om de ontmoeting.

De kaarten bezorgen we vervolgens in de wijk. Naar willekeur bij een onbekende buurtbewoner. Want contact maken kan op verschillende manieren en daar kan jij aan bijdragen. En dit alles onder het genot van een drankje met iets extra lekkers erbij.

K osten?
Straotpraot zoekt nog naar oplossingen. Heb je nog leuke materialen liggen en wil je die delen? Dan kan je die natuurlijk meenemen. Straotpraot zorgt ook goed voor het milieu en stimuleert duurzaamheid en hergebruik.

16 maart 2019. 10.30-13.00 uur. 1e etage handenarbeidlokaal. (er is een lift) Buurthuis Zuilen. Sint Ludgerustsraat 251.

(nabij de Amsterdamsestraatweg) . Maximaal 12 deelnemers. Met koffie + thee en wat lekkers. Voor alle leeftijden en nationaliteiten, rolstoel en kindervriendelijk. Deelname kan door je op te geven via 06-29.087945 of www.oranjefonds.nl/nldoet